Over Bardossa

eerste loopschoentjes

De eerste stapjes

De eerste stapjes op het levenspad van je kind. Hoe belangrijk die eerste stapjes zijn, beseft Bardossa al vanaf 1997. Met deze eerste stapjes worden namelijk ook voor de eerste keer die kleine kindervoetjes belast. Hier willen we zorgvuldig mee omgaan. Bardossa heeft vanaf het begin één missie, namelijk schoentjes maken die kinderen het vertrouwen geeft om op een verantwoorde manier de eerste stapjes te zetten. Vind de perfecte eerste schoentjes,

Kinve taupe op schommelstoel

Onze klassieke stijl

De eerste schoentjes voor je baby aanschaffen is altijd een bijzonder moment voor ouders. Je wilt een leuke schoen, maar zeker ook een functionele schoen die de kindervoetjes de juiste ondersteuning geeft en de voetjes niet verkeerd belast. Vaak blijkt de klassieke ‘mocassin’ stijl van onze schoenen erg aan te spreken. Voor ons is het belangrijk dat zowel de ouders een goed gevoel over de schoen hebben, maar natuurlijk ook de kleine. Hoe leuk is het als ze trots heen en weer stappen met hun nieuwe schoentjes aan? Vaak komen ze er dan ook achter dat lopen veeel sneller gaat dan kruipen. En zie hier: vanaf dat moment loopt je kind! Een feestelijk moment, iedere keer weer opnieuw.

Kimba bruin vlam

Vakmanschap en passie voor de beste schoentjes

Het lopen op onze schoentjes met unieke Bardossa flex-zool is voor kinderen een prettige ervaring. Met onze babyschoenen met flexibele zool kunnen ze makkelijk hun evenwicht en balans vinden. Het is ook wetenschappelijk vastgesteld dat soepel schoeisel de natuurlijke ontwikkeling van de kindervoeten het minst in de weg staat. De Bardossa flex-zool geeft genoeg demping bij het lopen en voldoende steun aan de achterkant, waardoor de voeten goed beschermd worden. Bardossa is een Nederlands schoenenmerk, maar de schoentjes worden geproduceerd in Spanje door vakkundige mensen met nog de echte pure passie voor kinderschoenen. Juist deze bijzonder mix van Spaans vakmanschap en onze Nederlandse ervaring en nuchterheid hebben gezorgd voor een bijzondere en zeer fraaie collectie voor de kleine voetjes, van maat 18 tot 23.

loopschoentjes

De eerste stapjes voor een gezond lichaam

Eerlijkheid en duurzaamheid zijn onze kenmerken, maar vooral ook onze kenmerkende klassieke ‘mocassin’ stijl. We produceren graag een mooie babyschoen of sandaal waarmee kinderen een goede houding ontwikkelen tijdens het lopen. Deze houding is namelijk belangrijk bij de ontwikkeling van de botten en spieren tot uiteindelijk een goed lopend volwassene. Wij zijn blij dat onze Bardossa schoentjes jouw kindje helpen hier zijn eerste positieve stapjes voor te zetten.

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes