..

Moc-flex Serraje Camel

Hippe en stoere foto van een van onze klanten met de bekende Moc-flex Serraje Camel. De camelkleurige schoentjes in het groene gras, in combinatie met de gele bloemen in de hand maken het helemaal af.

Moc-flex Camel

Kiba Marino

Hier heeft ons (Engelse) model onze Kiba Nubuck Marino aan. Het mooie blauw steekt mooi af op het grijze pad in combinatie met de groene achtergrond. De klassieke stijl is mooi samengesteld met neutrale kleuren als bruin, crème en beige. De Kiba Marino met haar elegante gespje past daar perfect bij.

Kiba Nubuck Marino

De Izzy blanco

Prachtig mooie foto van de witte Izzy in deze mooie groene broeikas. En in een broeikas heb je wel een sandaaltje nodig en dan is de Izzy bij uitstek geschikt.

Izzy blanco

Stone-flex Arizona Espanol

De Stone-flex is een schoentje voor zowel jongens als meisjes. Op de foto rechts zie je goed dat dit schoentje ook super staat onder een rokje. Het accent ligt op de ontwikkeling van voetjes in de groei. Sterke natuurlijke materialen en een flexibele zool zorgt voor de beste steun. Met de Stone-flex van Bardossa weet je dus zeker dat je kind gezond schoeisel heeft dat eerlijk gemaakt is en er ook nog eens heel erg leuk uitziet.

Stone-flex bont Arizona Espanol

Kinve Nubuck Camel

Deze foto is gemaakt door een van onze klanten in Slovenië. De nonchalance straalt er van af! Wat een heerlijk ondeugend koppie heeft ze en wat geniet ze van het leven. Het bewijs dat onze Bardossa schoenen niet alleen bij een klassieke outfit past.

Kinve Nubuck Camel
Uw winkelwagen