Vol vertrouwen rondstappen met een FLEX zool

Een uniek moment waar je ten volle van geniet: je bent op zoek naar de eerste loopschoentjes voor je zoon of dochter. Schoenen die helemaal zijn afgestemd op een kindje dat leert lopen. Die de voetjes goed ondersteunen, een flexibele zool hebben én die er mooi uitzien.

De voordelen van een flexibele zool

Waarom is het verstandig om te kiezen voor een FLEX zool? Kinderen vinden het fijn om te leren lopen op schoenen met een flexibele zool, omdat dit type zool hun evenwichtsgevoel en een goede houding bevordert. Bovendien hebben de zolen een dempende werking. Het stevige rubber geeft steun aan de achterzijde en beschermt de kindervoet uitstekend.
Onze Bardossa babyschoentjes hebben een zool en bovenwerk die soepel zijn, zodat de voet zich vrij kan ontwikkelen. De zooltjes zijn zowel in de lengte als in de breedte flexibel en ideaal voor alle jonge kindjes die in de fase zitten dat ze gaan leren lopen. Dit soort zool is voor grotere kinderen (die een hoger gewicht hebben) te flexibel, dus de maten lopen tot en met 23.

Bardossa: Nederlands en Spaans design
De FLEX zool schoenen van het Nederlandse Bardossa worden in Spanje gemaakt door toegewijde vaklieden met een lange ervaring op het gebied van babyschoenen. Deze specialisten naaien het bovenwerk van hoogwaardig leer met de hand. De zooltjes zijn verlijmd en bevatten bewust geen stikwerk, wat een flexibele beweging garandeert.

Bardossa ontwerpt al sinds 1997 verantwoorde kwaliteitsschoentjes vanaf maat 18, die geschikt zijn voor de eerste stapjes. Het speciale zooltje zorgt niet alleen voor een goede afwikkeling van de voet, maar biedt met de nopjes ook een extra goede grip. De werking van de nopjes in het midden en bij de tenen is namelijk te vergelijken met die van zuignapjes.

Eerlijk en duurzaam produceren
Bardossa kinderschoenen zijn niet alleen goed voor kindervoetjes, maar belasten ook het milieu zo min mogelijk. Het looien van het leer vindt namelijk plaats met natuurlijke middelen. Dat is beter voor de leerlooiers, het milieu en uiteraard ook voor je kind. Dit schoenenmerk kiest er bovendien voor om samen te werken met kleinschalige producenten in Zuid-Europa, die kunnen rekenen op een eerlijk inkomen.

Grote keuze in stijlen
Hou je van klassiek of kies je liever voor trendy? Dat maakt allemaal niets uit, want in onze collectie vind je altijd een model dat past bij je smaak. Wij hebben veel schoentjes met een tijdloze of klassieke oogopslag, maar spelen ook in op trends. Bijvoorbeeld met speelse printjes, franjes of een wollen voering. Uiteraard hebben alle schoenen de comfortabele FLEX zool, die de basis zijn voor een goede houding en gezondheid. Deze schoentjes zijn niet alleen fijn voor je kindje, ook ouders lopen ermee weg! Ontdek je favoriete FLEX zool schoenen op bardossa.nl en geniet vol trots van de eerste stapjes van je kleine kanjer.

Uw winkelwagen
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay