..

De eerste loopschoentjes: een belangrijke basis

Op zoek naar eerste schoentjes die de kindervoet goed ondersteunen? Bardossa schoenen voor baby’s en peuters zijn stoer, schattig én maken een goede houding mogelijk.

Wat een geweldig moment, je kind kan zelfstandig lopen! Nu is het tijd voor de eerste loopschoenen. Dan kan je kindje de kinderwagen uit om de wereld op zijn eigen manier te verkennen en te ontdekken. Ga je voor eerste schoentjes met een goede kwaliteit? Dan zijn onze schoentjes met een flexibele zool en bovenwerk een verantwoorde keuze. Wij hebben een collectie in de maten 18 tot 23. Onze schoenen stimuleren vanaf het begin een goede lichaamshouding. Zo zal je zoon of dochter nog een leven lang rechtop lopen.

Belangrijke criteria voor de eerste schoentjes van je baby

De eerste loopschoentjes van Bardossa geven niet alleen warmte en bescherming, maar bieden ook een goede steun aan de achterkant. Onze schoenen en babysandalen voor de eerste stapjes bevorderen met hun flex-zool bovendien het evenwichtsgevoel. Dit zijn de voordelen van onze babyschoenen:

Schoenen om te leren lopen: zorg dat ze goed passen

Is het belangrijke moment van de eerste schoenen voor je baby aangebroken? Ga dan altijd voor schoenen die comfort bieden. Belangrijk hierbij is dat je de goede maat aanschaft, met genoeg ruimte voor de tenen. De schoenen mogen uiteraard niet té ruim zitten, want dan geven ze niet genoeg steun. Ons maatadvies biedt aanwijzingen om de juiste schoenmaat te bepalen. Meet de beide voetjes van je kind, zodat je de grootste voet als uitgangspunt kan nemen voor de maat die het beste past. De maten in onze tabel houden al rekening met de groeiruimte.

Mooie babyschoentjes, op verantwoorde wijze gemaakt

Bardossa is een Nederlands merk dat sinds 1997 babyschoenen ontwerpt. De leren schoenen zijn afgestemd op jonge kindjes tussen de 0 en 25 maanden. In Spanje wordt het bovenwerk van de schoenen door kundige vaklieden met de hand genaaid. Het leer heeft een hoge kwaliteit en voelt soepel aan. Het is bovendien gelooid met natuurlijke middelen, wat beter is voor de werknemers, de natuur én voor jouw ondernemende dreumes. Ten slotte betalen wij de kleinschalige Zuid-Europese producenten een eerlijk loon.

Eerste loopschoentjes voor jongens en meisjes

Wij hebben veel modellen eerste loopschoenen, dus zoek snel een paar uit dat past bij je smaak. De schoentjes met veters, klittenband of een gespsluiting hebben als voordeel dat je ze goed passend kan maken. Ons merk biedt veel variatie, zoals mocassins met veters of klittenband, maar ook ballerina’s met een bandje. Bij de modellen staat vermeld hoe de schoentjes vallen en of ze ook geschikt zijn voor bredere voetjes. Ga je graag voor Dutch Design en handgemaakte schoenen? Met onze stoere en stijlvolle eerste schoentjes is je kind er helemaal klaar voor. Vol zelfvertrouwen op naar het avontuur!

Vind babyschoentjes om te leren lopen in onze webshop

Vind een verkooppunt in de buurt

Uw winkelwagen