Leuke Leren Babyschoentjes

Voor veel ouders breekt een mijlpaal aan als hun kind begint met lopen. Ze voelen zich trots over de grote stap in de ontwikkeling van de kleine, en terecht! De vooruitgang is een mooie stap van jouw baby naar de toekomst. Hij of zij gaat de wereld ontdekken, en wat is mooier dan jouw kleintje dit te zien doen op mooie, goedzittende leren babyschoentjes van Bardossa. Babyschoentjes van leer met een unieke flexibele-zool.

Populair: Zomerschoenen | Winterschoenen

1 - 4 van 4 producten

Het is belangrijk dat de voetjes ondersteuning krijgen door schoeisel van hoge kwaliteit. Mogelijk valt tijdens de zoektocht de keuze op een exemplaar gemaakt van leer. Bardossa biedt leren babysloftes en schoentjes aan met een aangenaam voetbed voor het kindje. Als ouder trek je de Bardossa modellen met een gerust hart aan bij je zoon of dochter.

Stapjes zetten op leren babyschoentjes

Kleine voeten ontwikkelen zich nog zo veel dat ze bekend staan als kwetsbaar. De komende jaren loopt de schoenmaat van het kind in snel tempo verder op. Een goede start brengt de kleine alvast op weg naar meer stappen op latere leeftijd. Ondertussen blijft het belangrijk dat de leren babyschoenen de oorspronkelijke ontwikkeling van de voetjes niet in de weg staat. De babyschoenen en slofjes van Bardossa houden rekening met de groei van de kindervoeten. Dankzij het design en de unieke flex-zool (meer info hier) leert jouw baby op een verantwoorde manier lopen. Leer heeft daarnaast als voordeel dat het een natuurlijk materiaal is, dus je bent nog duurzaam bezig ook.

Gezonde lichaamshouding met babyschoentjes van leer

Aan het begin verloopt een wandeling in de huiskamer letterlijk met vallen en opstaan. Na verloop van tijd went het kinderlichaam steeds beter aan de nieuwe bewegingen. Het lijf neemt een heel andere positie in dan wanneer de baby kruipt of in bed ligt.

De overstap vraagt in eerste instantie om een omschakeling voor de kleine. Als ouder help je hem of haar een handje mee door schattige leren babyslofjes in huis te halen. Zowel de voeten als de lichaamshouding ontwikkelen zich nog volop na de eerste stapjes. Gemiddeld genomen loopt een kind van vijftien maanden voor het eerst zonder hulp. Het geeft geen reden tot zorg als de kleine iets eerder of later aan de wandel gaat.

Leren babyschoentjes in stijl

De voortuitgang van je zoon of dochter geeft je de aanleiding om lekker te winkelen. Bardossa heeft leren schoentjes in verschillende kindermaten en modellen. Voor de winter hebben we warme gevoerde schoentjes. Voor de zomer heerlijke luchtige leren sandaaltjes.

Bepaalde ontwerpen vallen op door hun typische jongensachtige of meisjesachtige uitstraling. Andere ontwerpen houden een klassieke of juist een stoere stijl aan. Over smaakt valt ook bij babyschoenen maar moeilijk te twisten. De ene ouder laat het oog vallen op een levendige print terwijl een volgende verzorger een neutraler schoentje selecteert. Vind het perfecte leren babyschoentje in de collectie en pas je favoriete schoentje snel aan voor de kleine wandelaar het weer op een lopen zet!

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes