Dreumesschoenen

Goede dreumesschoenen zijn een verstandige aanschaf voor jouw kindje. Want hoe graag die dreumes op die prinsessenhakjes wilt lopen of op die plastic slippers, verstandig is het niet. Prima voor even, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje maar geen basis voor die tere kindervoetjes. Om de kans op voetklachten op latere leeftijd niet te verhogen is het beter om voor een schoentje van hoge kwaliteit te kiezen, zoals onze Bardossa schoenen en slofjes speciaal gemaakt voor dreumessen.

1 - 34 van 34 producten

X
Maja MarinoMaja Marino

Maja Marino

 59,95
Kasma MarinoKasma Marino

Kasma Marino

 62,95
Kasma PinkKasma Pink

Kasma Pink

 62,95
Kasma CognacKasma Cognac

Kasma Cognac

 62,95
Edin RedEdin Red

Edin Red

 59,95
Edin CitronEdin Citron

Edin Citron

 59,95
Edin BlueEdin Blue

Edin Blue

 59,95
Fabio KhakiFabio Khaki

Fabio Khaki

 59,95
Fabio CitronFabio Citron

Fabio Citron

 59,95
Fabio Night BlueFabio Night Blue

Fabio Night Blue

 59,95
Fabio CognacFabio Cognac

Fabio Cognac

 59,95
Izzy MarinoIzzy Marino

Izzy Marino

 59,95
Izzy cognacIzzy cognac

Izzy cognac

 59,95
Izzy blancoIzzy blanco

Izzy blanco

 59,95
Izzy rozeIzzy roze

Izzy roze

 59,95
Bibi RaspberryBibi Raspberry

Bibi Raspberry

 59,95
Bibi RedBibi Red

Bibi Red

 59,95
Bibi SilverBibi Silver

Bibi Silver

 59,95
Bibi LeopardoBibi Leopardo

Bibi Leopardo

 59,95
Bibi Denver MarinoBibi Denver Marino

Bibi Denver Marino

 59,95
Kiba CitronKiba Citron

Kiba Citron

 59,95
Kiba LeopardoKiba Leopardo

Kiba Leopardo

 59,95
Kiba Nubuck MarinoKiba Nubuck Marino

Kiba Nubuck Marino

 59,95
Kiba Nubuck RosaKiba Nubuck Rosa

Kiba Nubuck Rosa

 59,95
Kiba GrisKiba Gris

Kiba Gris

 59,95
Kiba Arizona EspanolKiba Arizona Espanol

Kiba Arizona Espanol

 59,95
Kimba Nubuck MarinoKimba Nubuck Marino

Kimba Nubuck Marino

 59,95
Kimba - RaspberryKimba - Raspberry

Kimba – Raspberry

 59,95
Charro Arizona EspanolCharro Arizona Espanol

Charro Arizona Espanol

 69,95
Alicia Nubuck Marino

Alicia Nubuck Marino

 62,95
Alicia Denver RaspberryAlicia Denver Raspberry

Alicia Denver Raspberry

 62,95
Alicia Denver EspanolAlicia Denver Espanol

Alicia Denver Espanol

 62,95
Punto CognacPunto Cognac

Punto Cognac

 59,95
Bores Nubuck MarinoBores Nubuck Marino

Bores Nubuck Marino

 59,95

Goede schoenen voor je dreumes

Schoenen die de voetjes in een andere stand dwingen, niet goed ventileren of niet voldoende steun bieden, kun je beter niet bij je dreumes aantrekken. En al helemaal niet voor een wandeling. Een hoogwaardige schoen biedt meestal meer comfort en ze beschermen de tere voetjes tegen
stoten en/of scherpe voorwerpen. Toch hoeft dit niet altijd een stevige schoen te zijn, een soepele kinderschoen geeft de kindervoet juist meer de ruimte die het nodig heeft.

Een bijzondere mix van Spaans vakmanschap en Hollandse nuchterheid

De schoen moet de kindervoetjes vrij kunnen laten bewegen en de kans geven om zich goed te ontwikkelen. Dit is precies waar de ontwerpers van Bardossa rekening mee houden tijdens het ontwikkelen van de collectie. Doordat Bardossa een Nederlands merk is, maar de schoenen gemaakt worden door Spaanse vakmensen, is het resultaat een bijzondere mix van vakmanschap, ervaring en nuchterheid. Deze pure passie voor schoenen zie je in het eindresultaat terug. Namelijk mooie en goede dreumesschoenen.

De ideale flex-zool

Ook de dreumes schoenen hebben de speciale Bardossa flex-zool. Deze zool is voor kinderen een zeer prettige ervaring. Het zorgt dat ze beter hun balans kunnen vinden en het staat de groei van de kwetsbare kindervoeten niet in de weg. Ze moeten hun tenen kunnen bewegen, buigen en spreiden. Met een flexibele zool kunnen de kinderen de voetzool ongehinderd afwikkelen. Een te harde zool kan daarentegen tot een verkeerd looppatroon leiden.

Schoenmaat dreumes

Bardossa’s schoenen dreumes zorgen dat de voeten niet beperkt worden. Ook de juiste schoenmaat voor de dreumes is belangrijk. Te kleine schoenen kunnen de voeten vervormen. Maar de schoen mag ook nooit te ruim zijn omdat hierdoor de voeten kunnen gaan schuiven. Gelukkig kan Bardossa een uitstekend maatadvies geven.  Twijfel je over de juiste maat? Bekijk dan onze handige maattabel. Of ga langs bij een van onze meer dan 50 verkooppunten.

Uitstekende ventilatie

De Bardossa flex-zool geeft een uitstekende demping en biedt voldoende steun aan de achterkant. Door het duurzame en ademende materiaal aan de binnen- en buitenkant voorkomt men ook de kans op huidbeschadigingen. Schoenen die niet voldoende ventileren zijn een perfecte broedplaats voor schimmels en bacteriën.

Van schoentjes tot slofjes dreumes

Bardossa weet als geen ander hoe belangrijk die eerste stapjes van je kind zijn. Daarom draagt dit merk graag bij om deze stapjes zo comfortabel mogelijk en verantwoord te maken. Al vanaf 1997 heeft Bardossa één missie, namelijk hoogwaardige kinderschoenen maken die perfect zijn voor de eerste stapjes.

Daarom heeft Bardossa niet alleen schoentjes voor de dreumes in de collectie, maar ook slofjes voor de dreumes. Zodat je zeker weet dat ook jij als ouder de beste stap hebt gezet door je kind Bardossa schoenen te laten dragen. Daarbij heeft de Bardossa collectie ook een unieke uitstraling, waardoor je vast en zeker een leuk schoentje in deze collectie kunt vinden. Neem gewoon eens een kijkje bij de Bardossa collectie en vind het perfecte paar schoenen voor je dreumes.

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes