Babysloffen

Bardossa baby slofsokken zijn met zorg ontworpen om jouw kleintje zo goed mogelijk te ondersteunen in de ontwikkeling. Zodat ze niet alleen lekker zitten, maar er ook voor zorgen dat jouw baby zich vrij kan ontwikkelen. Ideale babyslofjes voordat jouw kleintje babyschoentjes of sandaaltjes krijgt.

Populair: Winterschoentjes baby | Meisjesschoentjes | Jongensschoentjes

1 - 8 van 8 producten

X
Sokpantoffels - RoodSokpantoffels - Rood

Sokpantoffels – Rood

 24,95
Gebreide pantoffels - BlauwGebreide pantoffels - Blauw

Gebreide pantoffels – Blauw

From:  29,95
Gebreide pantoffels - GrijsGebreide pantoffels - Grijs

Gebreide pantoffels – Grijs

From:  29,95
Gebreide pantoffels - RoodGebreide pantoffels - Rood

Gebreide pantoffels – Rood

From:  29,95
Sokpantoffels - MarinoSokpantoffels - Marino

Sokpantoffels – Marino

 24,95
Sokpantoffels - GrisSokpantoffels - Gris

Sokpantoffels – Gris

 24,95
Sokpantoffels - EcruSokpantoffels - Ecru

Sokpantoffels – Ecru

 24,95
Sokpantoffels - BrownSokpantoffels - Brown

Sokpantoffels – Brown

 24,95

Vanaf wanneer babyslofjes aandoen?

Babyslofjes markeren een nieuwe fase in de ontwikkeling van je kindje. Vanaf het moment dat een baby geboren wordt, ontwikkelt het zich in een snel tempo. Een van de eerste mijlpalen is de eerste glimlach. Even later volgt het eerste gebrabbel, dan de eerste tand en een eerste hapje. Ook leert een baby zich om te rollen, zal het gaan kruipen en zal het zich gaan oprichten. Waar sokjes in eerste instantie nog voldeden, komen nu het comfort en de veiligheid van het kindje om de hoek kijken. Voor baby’s die steeds mobieler worden een mooi moment om goede slofjes aan te doen.

Slofjes voor baby’s: wanneer zijn ze goed?

Een kindje dat probeert te gaan staan of lopen heeft nog moeite met het vinden van zijn of haar evenwicht en staat nog niet stevig. Een uitglijder is snel gemaakt. Gewone sokjes zijn te glad en daarom niet veilig genoeg. Gewone babyschoenen zijn wellicht niet glad, maar wel stug en al snel te zwaar voor de kleinste kindervoetjes. Daarbij kan een gewone schoen de ontwikkeling van een kindervoetje beperken. Onze babyschoenen hebben daarom een unieke flex-zool. Maar als allereerste stap zijn onze slofjes voor baby’s absoluut aan te raden.

Antislip sloffen baby

Goede slofjes voor de baby vormen een uitstekende oplossing voor de eerste ontdekkingstochten van baby’s en dreumessen. Deze antislip sloffen voor baby’s zijn gemaakt van prettig materiaal waarmee de baby niet uitglijdt. Daarom zijn onze slofjes gemaakt van wol en voorzien van een anti-slip zool.

Welke slofjes blijven goed zitten?

Goede babyslofjes zijn voorzien van een leren anti-slip zool. Hiermee heeft een kindje meer grip en staat hij of zij steviger. Daarbij zijn de babysloffen ook zeer comfortabel en warm. Onze baby sokpantoffels zijn uiterst geschikt voor kleine voetjes die nog sterk in ontwikkeling zijn.

Hoe zorg ik dat de baby zijn sloffen niet uitkrijgt?

Een bekend probleem vormen baby’s die keer op keer hun sokjes, babysloffen of schoentjes uit weten te trappen of uit weten te trekken. Veel kindjes beleven hier lol aan en sommige kindjes verheven het uittrekken van zelfs het moeilijkste schoeisel tot een ware kunst. Om dit te voorkomen zijn er babyslofjes met een elastiek over de wreef. Het elastiek voorkomt dat het kindje de babyslofjes gemakkelijk zelf uit kan trekken. Het elastiek waarborgt echter wel de soepele en comfortabele pasvorm van de slofjes. De slofjes met leren zool blijven goed zitten. Zowel wanneer ze gebruikt worden met blote voetjes, als wanneer ze met sokjes gedragen worden.

Ruime keuze aan babysloffen

Omdat geen mens hetzelfde is, zijn onze babyslofjes in diverse maten en kleuren te bestellen. De maatvoering verloopt per 2 maten. Je kunt bij ons terecht voor zowel babyslofjes voor jongens als meisjes. Onze sloffen voor baby’s hebben namelijk een mooi tijdloos ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijkomend voordeel van onze slofjes is, dat ze wasbaar zijn op 30 graden. De slofjes kunnen dus gerust vuil worden en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Bestel nu onze babyslofjes als je wilt dat jouw kleintje op een comfortabele en veilige manier leert staan en lopen!

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes