Stijlvolle meisjes babyschoenen

Elke dag worden met veel aandacht en passie onze babyschoenen voor meisjes met de hand gemaakt. Dit gebeurt door onze vak specialisten in Spanje. Hun vakkennis van babyschoenen gecombineerd met onze Hollandse ervaring zorgen voor de unieke schoenen in onze collectie. Schoenen die jouw meisje goed staan bij elke gelegenheid.

Bekijk ook onze: jongensschoenen & unisex modellen

1 - 2 van 2 producten

X
Kasma PinkKasma Pink

Kasma Pink

 62,95
Kimba - RaspberryKimba - Raspberry

Kimba – Raspberry

 59,95

We hebben onze babyschoentjes voor meisjes uiteraard ontwikkeld met het Nederlandse weer in gedachte. Zo gebruiken wel veelal leer en hebben we van verschillende babyschoentjes ook winterse varianten met gevoerd bont. Ook hebben we vanaf het begin extra aandacht besteed aan de zolen van de schoentjes. Hiervoor hebben we de flex-zool ontwikkeld. Zodat jouw meisje comfortabel en vol vertrouwen de wereld kan ontdekken.  En ze gestimuleerd wordt meteen een juiste loophouding aan te nemen.

Over onze collectie baby meisjesschoenen

Sinds onze start ruim 20 jaar geleden zijn we continu bezig onze collectie te verbeteren en verbreden. Zodat we het perfecte schoentje kunnen bieden voor jouw kleine meisje. Wat de gelegenheid ook is.

Naast onze klassiekers de Kimba en Kinve hebben we tegenwoordig ook bijvoorbeeld de half-open Kiba, Bibi en Izzy in ons aanbod. Of je nou op zoek bent naar een casual of juist  klassiek schoentje, iets speels met een print of juist iets eenvoudigs. Je vindt het allemaal in onze collectie babyschoentjes meisje.

Regelmatig komen we met nieuwe modellen en varianten. Dus hou vooral onze website en Instagram in de gaten. Daar zie je ook leuke foto’s van onze supermodellen. Meisjes en jongens die onze babyschoentjes dragen, toegestuurd door trotse mama’s. Wie weet komt die van jou er ook tussen?

Op zoek naar schoentjes voor jongens? We hebben ook een selectie babyschoentjes voor jongens gemaakt.

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes