Stijlvolle babyschoenen jongens

Onze missie is vanaf het begin altijd geweest om comfortabele schoenen te maken die jongens en meisjes helpen in hun ontwikkeling. Die ze stimuleren om de eerste stapjes te zetten.  Om schoentjes en sandaaltjes te maken van mooie materialen en een goede kwaliteit. Zodat jouw jongen stijlvol en stevig in zijn schoenen staat. Hier vind je een selectie van onze modellen baby jongensschoenen.

Bekijk ook onze: schoenen voor meisjes & unisex schoentjes

1 - 2 van 2 producten

X
Kinve cognacKinve cognac

Kinve cognac

 59,95
Stone-flex bont Arizona EspanolStone-flex bont Arizona Espanol

Stone-flex bont Arizona Espanol

 64,95

Wat maakt onze babyschoenen voor jongens zo bijzonder?

We hebben veel aandacht besteed aan de basis, de schoenzool. Hiervoor ontwikkelde we de unieke flex-zool, hiermee bieden de babyschoenen van Bardossa jouw jongen perfecte ondersteuning zonder ze te remmen in hun ontwikkeling.

Onze baby jongensschoenen collectie

Regelmatig brengen we nieuwe babyschoenen uit voor jongens. Zo hebben we in de loop van de jaren naast onze klassiekers de Kimba en Kinve ook de stoere Stone-Flex, Daniel en Toor uitgebracht. Ben je op zoek naar kwalitatieve, mooie babysandalen voor je jongen? Kijk dan eens naar Fabio of Edin collectie. Alle schoenen voor jongens zijn er in meerdere kleuren.  Gemaakt van mooie duurzame materialen  zoals leer en suède. Van de stone-flex en fabio hebben we warme uitvoeringen met bont, ideaal voor in de winter. Zo bieden wij een complete collectie babyschoenen jongens aan waarmee jouw kleintje elk seizoen en voor elke gelegenheid goed voor de dag komt.

 

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes