Babysandalen

Bardossa Babysandalen zijn ideaal voor ondernemende kindjes die op zomerse dagen hun eerste stapjes willen zetten. De sandalen ondersteunen de voetjes van je kindje net zo goed als onze dichte babyschoenen dat doen. Tegelijkertijd zijn ze licht, luchtig en uitgevoerd in mooie kleurtjes voor de zomer.

Populair: Babyschoentjes meisjes | Babyschoentjes jongens | Babyschoentjes van leer | Babyschoentjes zomer

1 - 12 van 12 producten

Babysandalen voor de eerste stapjes in de zon

Onze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten en uiteraard voorzien van onze bekende Bardossa flex-zool. Voor elke smaak een sandaaltje. Zo kan elk kindje tot twee jaar zijn of haar eerste stapjes in de zon zetten.

Zie je het al voor je: jouw kindje met sandalen van Bardossa aan. Onze sandalen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook het allerbeste voor de eerste stapjes in de zon. Je vindt bij Bardossa de beste sandaaltjes voor een gezonde ontwikkeling van de babyvoet.

Je kindje trekt zich op aan de tafel, ze zetten voorzichtig de eerste stapjes aan je hand. Voor kindjes in die fase van de loopontwikkeling zijn onze Bardossa babysandalen ideaal.

Uitgebreide collectie babysandalen

Bijzonder populair zijn:

  • babysandalen maat 21
  • babysandalen maat 22
  • babysandalen maat 23

Maar onze collectie babysandalen loopt van maat 19 tot en met 23. Alle sandalen zijn 100% leer, zowel van binnen als van buiten. Met leer bedoelen we ook suède en nubuck. Misschien is het beter om te stellen dat onze babysandalen van 100% natuurlijke materialen zijn gemaakt en er geen synthetische materialen worden gebruikt.

Ook qua kleur is er meer dan genoeg te kiezen. Heb jij een voorkeur voor blauw, roze, cognac of grijs? Of toch liever rood, geel of groen. Ook daar is onze collectie sterk in. Wij variëren veel met kleuren en zijn niet bang om ook eens een sandaaltje in een niet alledaagse kleur te produceren. Wie niet waagt, die niet wint zullen we maar zeggen.

Als Bardossa jou bevalt, zul je er jouw kindje ook happy mee maken. En goed om te weten: al onze bestellingen worden gratis verzonden. Heel veel plezier met shoppen en vergeet niet om ook onze collectie dichte babyschoenen en babyslofjes te bekijken.

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes