Zomer babyschoenen

De mooiste zomerschoenen voor baby’s en peuters vind je bij ons hier in de webshop. Heerlijke luchtige zomerschoentjes gemaakt van de mooiste materialen. Babyschoenen en sandalen waarmee jouw kindje de zomer ontdekt en misschien zijn eerste stapjes zet?

1 - 1 van 1 producten

Zomerschoenen voor peuters en baby’s

Wanneer je je gaat oriënteren op zomerschoenen voor je baby of peuter is het raadzaam niet alleen af te gaan op wat je mooi vindt, maar ook op wat het beste is voor je kind.

Om je hierbij te helpen zetten we op een rijtje waar je op moeten letten bij de aanschaf van baby zomerschoenen:

 • Stevigheid: Vooral als je kindje net gaat lopen is het heel belangrijk dat de schoentjes voldoende steun bieden. Juist bij de aanschaf van zomerschoenen is het goed hier extra op te letten. Er zijn natuurlijk hele stoere gympies te koop, maar vaak bieden die onvoldoende steun als je kindje ze veel aan heeft.
 • Flexibiliteit: naast het feit dat schoentjes stevig moeten zijn, is het ook van het grootste belang dat je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Ook moeten de schoentjes niet te zwaar zijn omdat het dan
  voor je kindje moeilijk is om overeind te komen en erop te lopen. Hiervoor zijn schoentjes met een goede flexibele zool heel belangrijk.
 • Warmte: het is belangrijk dat de schoenen goed ademen vooral als je kindje snel warme voetjes erin krijgt. Sandalen zijn natuurlijk ideaal. Het stoffige imago wat sandalen misschien vroeger hadden is echt achterhaald. Tegenwoordig vind je de leukste basic sandaaltjes waar je kindje goed mee voor de dag kan komen. Ook zijn er hele handige sandaaltjes verkrijgbaar met een rubberen zool waarmee je kindje zo door het natte zand kan lopen, en zelfs bet water mee in kan. Je
  kunt het zo gek niet verzinnen of het is er.
 • Uitstraling: Zoek je op zomerschoenen voor meisjes dan vind je vaker een wat liever uitziende schoen terwijl je als je zoekt naar zomerschoenen voor jongens je al snel op stoerdere uitvoeringen uitkomt. Het is goed om voor je zelf helder te hebben bij welke kleding de schoenen gedragen gaan worden. Als je dochtertje vaak schattige jurkjes aanheeft, staan daar natuurlijk geen stoere gympen bij, terwijl die natuurlijk weer perfect passen bij een stoere spijkeroutfit.
 • Vraag je ook af bij welke gelegenheden ze worden gedragen. Moet je kindje er ook mee in het water kunnen bijvoorbeeld? Gaat het om schoenen die dagelijks gedragen gaan worden of zoek je nette schoentjes voor een speciale gelegenheid?

Bij ons vind je de juiste schoentjes in de maten:

 • Zomerschoenen maat 20
 • Zomerschoenen maat 21
 • Zomerschoenen maat 22
 • Zomerschoenen maat 23

Waar kun je het beste zomerschoentjes aanschaffen?

Natuurlijk zijn er gespecialiseerde schoenenzaken waar je terecht kunt. Vind hiervoor een verkooppunt van Bardossa bij jou in de buurt. Maar hoe makkelijk is het om thuis vanuit je luie stoel schoentjes online te bestellen. Je kunt je dan ook rustig oriënteren op het moment dat het jou uitkomt. Al is het midden in de nacht! Mocht je vragen hebben of advies
willen: dan kan dat ook gewoon online. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte paar zomerschoenen voor je baby of peuter.

Misschien ook interessant:

Babyschoenen voor de winter

Babyschoenen voor de eerste stapjes

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes