Warme baby winterschoenen

Schoenen voor baby’s en peuters moeten de voetjes goed ondersteunen, comfortabel zitten en er mooi uitzien. Maar in de winter zijn dit niet de enige voorwaarden waar ze aan moeten voldoen. In de winter is het namelijk koud en guur. Niet zelden waait, vriest of sneeuwt het. Deze omstandigheden vragen om speciale winterschoenen voor baby’s. Gelukkig heeft Bardossa ook prachtige en warme gevoerde (leren) babyschoenen voor baby’s in het assortiment.

1 - 5 van 5 producten

X
Moby Dick bont Arizona ForestMoby Dick bont Arizona Forest

Moby Dick bont Arizona Forest

 64,95
Stone-flex bont Arizona EspanolStone-flex bont Arizona Espanol

Stone-flex bont Arizona Espanol

 64,95
Stone-flex bont Denver MarinoStone-flex bont Denver Marino

Stone-flex bont Denver Marino

 64,95
Gebreide pantoffels - BlauwGebreide pantoffels - Blauw

Gebreide pantoffels – Blauw

From:  29,95
Gebreide pantoffels - GrijsGebreide pantoffels - Grijs

Gebreide pantoffels – Grijs

From:  29,95

Onze winterschoenen houden de voeten van je baby warm. Ze beschermen tegen warmteverlies en kou van buitenaf. Net als de rest van ons assortiment, zijn ook onze winter babyschoenen speciaal ontwikkeld voor kleine kindervoetjes. Ze bieden ondersteuning, zijn comfortabel en warm. Daarbij zijn ze ook nog eens heel mooi om te zien. Onze winterschoenen kennen een ‘Dutch Design’ en worden handgemaakt in Europa.

Flexibele zool

Onze baby winter schoenen zijn net als onze andere schoenen voorzien van Bardossa flexzolen. Deze flexibele zolen zijn uitstekend geschikt voor kindervoetjes die in ontwikkeling zijn. De zolen ondersteunen de voetjes, dragen bij aan een goede lichaamshouding en hebben een dempende werking. Ook niet onbelangrijk is de antislip werking van de flexibele zolen. Zeker in de winter, wanneer er ijs en sneeuw kan liggen, is dit geen overbodige luxe. Kortom ook in de winter zijn Bardossa schoenen perfecte schoenen voor de eerste stapjes.

Gevoerde babyschoenen

Onze winterschoenen zijn vaak dezelfde modellen als onze zomerschoenen. Het grote verschil is echter de voering. Onze winterschoenen zijn gevoerd met bont. Uiteraard is dit geen echt bont, maar imitatiebont. Mede door de voering zitten de babyschoenen winter zeer comfortabel en blijven kindervoetjes lekker warm en droog.

Diverse modellen winterschoenen

Onze baby winter schoenen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Er zijn modellen voor zowel jongens als meisjes. In onze webshop hebben we een grote keuze aan winterschoenen maat 21, winterschoenen maat 22 en winterscheonen maat 23. Maat 23 is de grootste maat die we verkopen. Grotere maten hebben we niet omdat grotere kindjes beter gebaat zijn bij minder flexibele zolen. De schoenen van Bardossa zijn speciaal ontwikkeld voor de kleinste voetjes en de eerste stapjes.

 

Bekijk ook: Bardossa schoentjes voor de zomer

Filters

© 2021 Bardossa
kinderschoenen voor de eerste stapjes