..

Mooie baby meisjes schoenen maken jouw kleine prinsesje helemaal af. Daarom maken wij sinds 1997 babyschoenen met aandacht voor kwaliteit. Onze meisjes babyschoenen zijn niet alleen gemaakt van de beste materialen maar bieden jouw meisje ook de beste ondersteuning bij de eerste stapjes. Dankzij onze unieke flexibele zool ontdekt ze vol vertrouwen en comfort de wereld om haar heen. Bekijk hieronder onze collectie babyschoenen voor meisjes en vind het perfecte paar voor jouw kleintje.

Wat maakt onze babyschoenen voor meisjes bijzonder?

Elke dag worden met veel aandacht en passie babyschoenen voor meisjes met de hand gemaakt. Dit gebeurt door onze vak specialisten in Spanje. Hun vakkennis gecombineerd met onze Hollandse ervaring zorgen voor de unieke babyschoenen in onze collectie. Schoenen die jouw meisje goed staan bij alle gelegenheden.

We hebben onze schoentjes uiteraard ontwikkeld met het Nederlandse weer in gedachte. Zo gebruiken wel veelal leer en hebben we van verschillende babyschoentjes ook varianten met gevoerd bont. Ook hebben we vanaf het begin extra aandacht gegeven aan de zolen van de schoentjes. Hiervoor hebben we de flex-zool ontwikkeld. Zodat jouw meisje comfortabel en vol vertrouwen de wereld kan ontdekken.  En ze gestimuleerd wordt meteen een juiste loophouding aan te nemen.

Over onze collectie meisjes babyschoenen

Sinds onze start ruim 20 jaar geleden zijn we continu bezig onze collectie te verbeteren en verbreden. Zodat we het perfecte schoentje kunnen bieden voor jouw kleine meisje. Wat de gelegenheid ook is. Naast onze klassiekers de Kimba en Kinve hebben we tegenwoordig ook bijvoorbeeld de half-open Kiba, Bibi en Izzy in ons aanbod. Of je nou op zoek bent naar een casual of juist  klassiek schoentje, iets speels met een print of juist iets eenvoudigs. Je vindt het allemaal in onze collectie babyschoentjes voor meisjes.

Regelmatig komen we met nieuwe modellen en varianten. Dus hou vooral onze website of Instagram in de gaten. Daar zie je ook leuke foto’s van onze supermodellen. Meisjes die onze babyschoentjes dragen, toegestuurd door trotse mama’s. Wie weet komt die van jou er ook tussen?

 

 

 

 

Uw winkelwagen