..

Babyschoenen jongen

Op zoek naar stoere en goed zittende babyschoenen voor jouw binkie? Bardossa biedt een mooie collectie babyschoenen voor jongens aan. Schoenen die voorzien zijn van onze unieke flex-zool. Hiermee ontdekt jouw jongen de wereld vol vertrouwen en met de juiste loophouding. Onze babyschoenen voor jongens zijn allemaal met veel liefde handgemaakt in Spanje. Sinds 1997 maken wij op deze manier unieke, stoere en goed zittende babyschoenen voor de eerste stapjes. Niet voor niks zetten steeds meer jongens hun eerste stapjes in de wereld met onze schoenen aan.

Wat maakt onze babyschoenen voor jongens zo bijzonder?

Onze missie is vanaf het begin altijd geweest om comfortabele schoenen te maken die jongens (en meisjes) helpen in hun ontwikkeling. Die ze stimuleren om de eerste stapjes te zetten.  Om schoentjes te maken van mooie materialen en een goede kwaliteit. Zodat jouw jongen stijlvol en stevig in zijn schoenen staat.

Daarom hebben we veel aandacht besteed aan de basis, de schoenzool. Hiervoor ontwikkelde we de unieke flex-zool, hiermee bieden de babyschoenen van Bardossa jouw jongen perfecte ondersteuning zonder ze te remmen in hun ontwikkeling.

Over onze collectie jongens babyschoenen

Regelmatig brengen we nieuwe babyschoenen uit voor jongens. Zo hebben we in de loop van de jaren naast onze klassiekers de Kimba en Kinve ook de stoere Stone-Flex, Daniel en Toor uitgebracht. Ben je op zoek naar kwalitatieve, mooie babysandalen voor je jongen? Kijk dan eens naar Fabio of Edin collectie. Alle schoenen voor jongens zijn er in meerdere kleuren.  Gemaakt van mooie duurzame materialen  zoals leer en suède. Van de stone-flex en fabio hebben we warme uitvoeringen met bont, ideaal voor in de winter. Zo bieden wij een complete collectie babyschoenen jongens aan waarmee jouw kleintje elk seizoen en voor elke gelegenheid goed voor de dag komt.

Babyschoenen voor meisjes

Uw winkelwagen